Vahvuuksiamme ovat toimialan pitkällinen tuntemus ja kokonaistoimitukset - aina suunnittelusta toteutuksiin saakka.

Siksi olemmekin luotettava valinta talotekniikan toimittajaksi.

Täyden palvelun LVIAS-talo.

Vahvuuksiamme ovat toimialan pitkällinen tuntemus ja kokonaistoimitukset - aina suunnittelusta toteutuksiin saakka. Siksi olemmekin luotettava valinta talotekniikan toimittajaksi.

Sähkö- ja LVI-asennusten lisäksi toimintamme kattaa tarvikemyynnin, teollisuus- ja taloautomaation, erikoisasennukset, piha- ja katuvalaistukset sekä kodinkonekaupan.

Palvelualueemme on koko Suomi. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisistä, yrityksistä kuin julkisesta sektoristakin.

Suunnittelusta toteutukseen

Asiakkaalle on suuri etu siitä, että koko talotekniikan suunnittelut ja toteutukset toimittaa sama yritys - saman yhteyshenkilön välityksellä. Tällöin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia keskinäisistä aikatauluista eri talotekniikan välillä.

Suunnittelijoiden ja asentajien välinen yhteistyö on saumatonta, joten kesken projektin muuttuneet tilanteetkin hoituvat helposti.

Suuren yhtiön etu näkyy myös tarvikkeiden hinnoissa. Vuotuisten ostojen tuoma alennus vaikuttaa myös asiakkaiden hintoihin, joten ne ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Jo rakennusprojektin alkumetreillä on tärkeää, että suunnitelmat ovat selvillä, sillä itse asennustyöt alkavat jo perustusvaiheessa. Jälkeenpäin tehtävät muutokset tulevat yleensä kalliiksi, koska niistä koituu varsin paljon ylimääräistä työtä, puhumattakaan muista viivytyksistä ja niiden vaikutuksista.

Kaunisto Yhtiöt toimipaikat
sähköasennuksetlvi-asennuksetAutomaatioMuut palvelut